Ved hjælp af egenkapital til at finansiere hjem reparationer

Et hjem ansvarlig lånekapital giver dig mulighed for som en boligejer at få et lån ved hjælp af egenkapital i dit hjem som din sikkerhed. Egenkapital her består af uanset hvilken midler du har investeret i din ejendom for at egen det eller forbedre det. Da det er en gæld mod din egen ejendom, som du befinder dig i faktiske besiddelse af, er et hjem ansvarlig lånekapital en sikret fordring. Egenskaben kan være forpligtet til at blive solgt hvis du ikke er i stand til at betale de penge tilbage, du har lånt.

Home lånekapital typisk har faste priser og giver dig 5-15 år til at tilbagebetale. Hjem-equity kreditlinjer har normalt variabel rente og en 10-årig periode hvor du foretager kun rentebetalinger, efterfulgt af en periode på 10 eller 15 år hvor du skal betale gælden.

Hvorfor bør jeg overveje et hjem ansvarlig lånekapital til at betale for reparationer?

Reparationer og vedligeholdelse er en del af de rutinemæssige udgifter ved at eje et hjem. Sådanne udgifter bør ideelt blive betalt af din nuværende indkomst. Nogle år du vil bruge mindre, men andre år du vil bruge mere, og det kan være praktisk at have nogle kontanter, sparet op til større reparationer. Hvis du ikke har kontanter, men har brug for at foretage reparationer bevare værdi eller sikkerhed i dit hjem, kan derefter et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit være et godt alternativ. Renten på home equity lån tendens til at være lav, og dine rentebetalinger kan være fradragsberettigede.

Når du bruger friværdi til reparationer, dog bør du prøve at afbetale lånet så hurtigt som muligt. I modsætning til hjem forbedringer tilføje reparationer ikke meget værdi til dit hjem, så det ikke giver mening at strække tilbagebetaling.

Skattemæssige fordele af hjem ansvarlig lånekapital

Et hjem ansvarlig lånekapital er også gavnligt, fordi friværdi udlånsrenten opkrævet er normalt fradragsberettigede, da lånet anvendes til sit primære funktioner. Du kan tjekke på forskellige friværdi rentesatser med en friværdi lån regnemaskine og beslutte, hvad den bedste sats er for dig. Dette er ikke tilfældet med andre former for forbrugerkredit som kreditkort og auto lån.

Gør dit hjemmearbejde

Kontakt flere långivere– og være meget forsigtig med behandlingen med en långiver, der kun vises på din dør, ringer til dig, eller sender dig e-mails. Spørg familie og venner for anbefalinger af långivere. Tale med banker, opsparing og lån, kreditforeninger og andre långivere. Hvis du vælger at bruge et pant mægler, Husk de arrangere lån men mest ikke låne direkte. Sammenligne deres tilbud med de andre direkte långivere.

Være på vagt over for hjem reparation entreprenører, der tilbyder at arrangere finansiering. Du bør stadig tale med andre långivere for at sikre du får den bedste deal. Kan du have lån provenuet sendes direkte til dig, ikke entreprenør.

Sammenligning Shop

Sammenligne lån planer kan hjælpe dig med at få en bedre deal. Uanset om du starter din shopping ved at læse annoncer i din lokale aviser, søge på internettet eller søger i telefonbogen, spørge långivere til at forklare de bedste lån planer de har for dig. Pas på lånevilkår og betingelser, der kan betyde højere udgifter for dig. Forhandle med mere end én långiver; Vær ikke bange for at gøre långivere og mæglere konkurrere om din virksomhed ved at lade dem vide du er shopping for de bedste tilbud. Spørg hver långiver til at sænke point, gebyrer eller rente. Og bede hver at møde– eller slå–vilkårene for de øvrige långivere.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

12 Comments

  1. Thank you for addressing this!! I saw all this yesterday, and I appreciate your honesty! Love your stories and will continue to applaud your talent. Estelle Jud Salim

  2. I am truly pleased to glance at this webpage posts which includes tons of valuable information, thanks for providing these kinds of data. Mina Leif Tarah

  3. He sounds like a doctor most would give their first born for! You are truly blessed to have him on your side. Thanks for sharing with us Joanna. Minnaminnie Shae Kovar

  4. You made some good points there. I looked on the internet for the subject matter and found most guys will approve with your site. Bette-Ann Bailie Kassie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.