Hvor kan lærere finde gratis lydbøger til deres studerende – Tech Edvocate

Jeg får ikke meget feedback fra jer alle, ville jeg elske at høre fra jer alle på din lydbog og podcast anbefalinger. Forbered dig på at blive slået af sød musik i år. Dr. Babar Khan og Dr. Chlan er de primære efterforskere (PIs) og Dr. Sikandar Khan er en efterforsker af en igangværende randomiseret kontrolleret klinisk forsøg, der evaluerer effektiviteten af eksponering for langsomt tempo klassisk musik versus simpel støjreduktion i faldende delirium hos ældre voksne. 2) Lydbøger er langt mere omkostningseffektive og miljø slags end hårde tilbage og papir ryg. Denne lydbog vil uddanne dig gennem måder at beskytte dine ophavsrettigheder og for at undgå utilsigtet træde på andres.

Det er det program, der vil bestemme den endelige lydkvalitet, så det er værd at betale lidt, som vil give dig en masse i det endelige produkt. Lydbøger kan hjælpe dig med at gøre det fineste af din fritid og endda øge, hvordan du hurtigt du går igennem, hvis du læser, mens du lytter til en e-bog. Lytte- og downloadmuligheder varierer, da disse links er uden for stedet. For nylig har jeg fundet mig selv med en manglende interesse i at lytte til både nye eller gamle lydbøger (lydbøger jeg allerede har eventyrt igennem). Du behøver ikke at være meget opmærksom på at forstå, hvad der foregår.

Af alle de lydbøger, jeg har lyttet til på arbejdspladsen, havde Harry Potter-serien været en af mine meget favoritter, mens jeg gik til banken i over-time løn. Uventet Man Lydbog mp3 Download Gratis Download begyndte at tage fart i 1980’erne, men har vundet i popularitet eksponentielt i løbet af de foregående par år. Librophile tilbyder helt lovlige gratis lydbøger til både mobil og pc. Lit2Go tilbyder en af de finere kilder til gratis lydbøger. Der var positive kommentarer og også en negativ kommentar. Når der ikke er førnævnte kysse og “følelser-samtaler” det har alle de makings af skallen af en interessant Post Apokalyptisk overlevelse historie. Jeg siger; et sammenstød mellem disse to lydbøger med en 14-årig piger dagbog og en hel masse af de samme nøjagtige PG-12 kysse scener flere gange i hvert kapitel.

Folk har meget præcist beskrevet Divergent-serien som et sammenstød mellem Hunger Games og The Maze Runner. Stedet er fyldt med minder om Sylvie’s første datter og Emma og hendes mor bliver nødt til at konfrontere sandheden om Elodie død alle disse år siden. Beslut, hvor meget tid børn kan spille videospil online med venner, og hvor deres enheder vil oplade om natten. Heldigvis Storynory giver en løsning for dem, der blot har svært ved at læse for deres børn. 5) Jeg vil have overvejet min fremtid i 10 timer i et roligt rum. Dybest set hver person i en alder, omkring 16 tror jeg, bliver testet til at beslutte, hvad fraktion de vil blive sendt til. Hver fraktion har meget unikke kvaliteter adskiller sig fra de andre, og disse fraktioner arbejder alle sammen om at leve inde i en mere eller mindre walled-in Chicago. En fraktion er lavet til sikkerhed, en for mad, en til at tænke over ting, jeg faktisk ikke ved, hvad jeg taler om, det var ikke meget klar / interessant.

En anden fordel ved at eje en Kindle er, at du kan lytte til de bøger, du downloader. Hundredvis af tests er blevet gennemført om dette spørgsmål, og resultaterne peger alle på en vigtig konklusion: kreativitet kan ikke undervises i sig selv, lydbog gratis men det kan fremmes i et støttende miljø. Jeg har en masse venner og kolleger, der lytter til – eller udelukkende lytte til ugentlige og bi-ugentlige podcasts, og jeg er lige nu begyndt at forstå hvorfor. Jeg har nu lyttet gennem hele serien to gange, omkring 5 år fra hinanden. Har du en præference? Som ugen gik, disse sørgeligt optimistiske ideer er blevet underkendt af videoopkald, hjemmeundervisning, supermarked bedlam og den generelle stress forbundet med en verdensomspændende pandemi.