Høste fordelene af kanin-lignende reflekser: Investere i fleksible System

Problemet er alt for almindeligt. Et dyrt kapitalinvesteringer, som lignede den smarteste ting du gjorde nogensinde for et par år siden, ikke længere opfylder din virksomheds behov. Det kunne være computersystemer, fremstillingsudstyr, flåder af køretøjer eller materiale håndteringssystemer, men problemet forbliver den samme. Materialehåndtering er mit felt, men du skal kunne tage følgende forslag og anvende dem på din egen situation.
Hvis dit materiale-håndtering system ikke længere opfylder dine behov, er der en meget god chance for, at du er et offer for uhensigtsmæssigt langfristede mål. Desværre, og meget til din overraskelse, disse mål har ændret. Det er stadig et godt system; Det er bare ikke det rigtige system for dig nu.
Det ville være rart hvis du kunne forudse præcis hvor du vil være i 10 år, derefter bygge et dyrt, custom designet system for at hjælpe dig med at komme der – nice, men næsten umuligt. Thats hvorfor jeg, i modsætning til mange i min branche, anbefale, kortsigtede planlægning. Grunde for kompliceret for at gå ind i her, er materialehåndtering systemer optimal løfte omkring fire år. I det første år, hvis du er forsigtig, betaler systemet for sig selv. For de næste to år kan du nyde rentabiliteten af en betalt for og stadig effektivt system. Det sidste år skulle se dig tilbage i planlægningsfasen, ser frem til det næste system.
Men der er mere til begrebet kortsigtede planlægning end blot planlægning for en kortere periode. Det indebærer også positive forberedelse til nødvendigheden af konstant forandring.
Leder du efter ændring
Først og fremmest erkende, at forandring er uundgåelig. Det kommer, og hvis du ikke kan forudse detaljerne, du i det mindste kan forudse generelle tendenser. For eksempel:
Business er bedre eller dårligere end forventet. Dette kan være på grund af ændringer i økonomien som et stykke tid, dit særlige marked eller succes af et bestemt produkt. De designede kapacitet af dit materiale-håndtering system er nu enten for meget eller for lidt.
En væsentlig ændring i den måde, du gør forretning: din regionale virksomhed er gået nationale og du skal åbne nye distributionscentre. ELLER du beslutter at konsolidere flere distributionscentre, for at sænke omkostningerne ved integrere operationer af en overtagne virksomhed. ELLER medarbejder krav forårsage en stigning i lønomkostningerne og du er tvunget til at genoverveje talløs arbejdskraft-intensive operationer. ELLER du har besluttet at fjerne den midterste mand og sælger direkte til kunder i stedet for et par dusin forhandlere.
Nyheder fra verden udenfor: skiftende forhold i krig og fred medføre udsving i markedets forsvar. Terrorisme bringer nye statslige regler og store ændringer i specifikke markeder som import/eksport og håndtering af lasten. Selv noget i retning af en ny vej eller lukningen af jernbane kan få dig til at revurdere din materialehåndtering situation.
Kør ligesom hell, så helt ændre retninger
En hund er jagter en kanin. Hunden er større, stærkere og hurtigere på den lige-på-lager-aktivitet. Oftere end ikke, men overlever kaninen fordi det er i stand til at ændre retninger samtidig hund skinner ind i et træ eller ud fra en klippe. I erhvervslivet, du enten førende pakken eller bagud, og opholder sig forude har mindst lige så meget at gøre med at være i stand til at ændre retninger som med rå hastighed og kraft.
Dette er ikke stedet at diskutere at holde hele organisationen fleksible, men hvis du har brug for 19 næstformænd underskrifter på en indkøbsrekvisition, din nuværende forretningsplan tillader ikke dig at skifte retning hurtigt nok til at konkurrere i dag.
Fleksibilitet kan udformes i et system på to måder:
Planlægning aldrig stopper.
Evaluering og planlægningsprocessen skal være løbende. Medarbejderne bør hele tiden evaluere effektiviteten af det nuværende system samt gennemgå nye udstyr på markedet og skiftende faktorer i markedet og verden som helhed. Jo tidligere ændringer i retning er begyndt, jo mindre drastiske er skal være.
Designe et foranderligt system.
Nogle systemer er lettere og billigere at ændre end andre, og denne fleksibilitet kan bygges fra begyndelsen. En investering i overskydende kapacitet kan koste lidt, men det er mindre dyre og forstyrrende for virksomheden end ikke at have tilstrækkelig kapacitet ned linjen. Modulære systemer såsom stabelbare reoler eller scalable software, der giver mulighed for tilsætning af arbejdsstationer kan fremme vækst eller redesign efter behov. Endelig kan brugen af renoverede stedet for nye udstyr i visse dele af systemet forkorte payback perioder og foretage hyppige ændring mere økonomisk.
Du kan ikke altid planlægge for bestemte ændringer, men du kan planlægge på dette: ændring vil være nødvendig, og hurtigere end du tror.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.